Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Kees en jose uit Lelystad schreef op 18 augustus 2013 om 18:42:
De camping is gewoon gezellig en leuke beheerders
Leo en Herman schreef op 16 augustus 2013 om 09:14:
Hier even een berichtje voor het gastenboek In de week van 4 tot 11 augustus 2013 hebben wij een rondje IJsselmeer gefietst. Van maandag op dinsdag hebben we de nacht doorgebracht op de camping. We zijn daar warm onthaald door Wilma en Leo. Aardige mensen en altijd bereid tot een praatje. Bij onze vraag of we de volgende ochtend nog ergens in het dorp zouden kunnen ontbijten bood Leo spontaan aan dat Wilma voor ons wel een ontbijtje klaar zou maken. De volgende ochtend zaten we dan ook heel gezellig bij Wilma en Leo aan tafel te genieten van een uitgebreid ontbijt. Wilma en Leo, nogmaals bedankt. Groeten Leo en Herman
Paula en Hans Parson schreef op 15 augustus 2013 om 15:07:
Van 2 t/m 9 augustus (ja, met het mooiste weer van deze zomer) verbleven wij in en bij de stacaravan met blijvend vrij uitzicht op de schapen. De caravan is royaal ingericht en het bed ligt rustgevend prettig. Uitgerust wakker met de blerende schapen waarvan je niet kan eten maar wel van de kippen die geweldig lekkere eieren produceren. Gastvrije ontvangst door Wilma en Leo. De camping is lekker centraal gelegen voor recreatie en lekker eten op fietsafstand. Na warme inspanning heerlijk ontspannen in het zwembad. Wij hebben genoten !! En hartelijk bedankt gastvrije Wilma en Leo.
Rony en Annette uit Groningen schreef op 12 mei 2013 om 16:21:
Hallo allemaal Wat een feest om naar deze mooie camping te gaan. Hartelijk ontvangst van Wilma en Leo De camping word steeds mooier en completer. Na een lekkere warme douche en een kopje koffie lekker genieten van het zonnetje die zich af en toe liet zien. Onze hond heeft kennis gemaakt met het huisschaap meisie, leuk om te zien. Tot de volgende keer groetjes Rony en Annette. 8)